Om Oss

Om Lyngstua Storytelling

Vi hjelper virksomheter med å utvikle historiefortellingen sin, og integrere denne som et verktøy i markedsføringen. Vi bruker fortellinger som en nøkkel i strategiarbeidet og lage en ramme i utviklingsarbeidet.

Stedet Lyngstua eller Lyngstuva, er et nordnorsk knutepunkt i et helt spesielt sund- og fjordlandskap, og et historisk landemerke i det unike Lyngen-området i Troms. Kommunen er kjent for sine høye fjell i et vakkert alpelandskap. Der hvor fjell rekken starter i nord, står det et fyrtårn som viser vei i skipsfart leden, og det lyser til vern mot skjær i sjøen. Stedet er nevnt i historiske skrifter som det nordligste punktet i kongeriket Norge, før de endelige grensene ble fastsatt.

Lyngstua er et forretningområde for Markedspartner Nord AS. Vi legger stor vekt på partnerskap og rådgivning i et nært og godt samarbeid med våre kunder. Et partnerskap der vi kan vise vei i markedsspørsmål. Vi trives med tett kundedialog, og vil gjerne bidra til økt kompetanse hos våre kunder.

Vi heier på selskaper som ønsker å fortelle sin egen historie og bruke dette som grunnlagt for det vi kaller "ekte og troverdig" markedsføring.

"We are storytellers in business."


Siri Hamnvik

Siri er en rådgiver som er opptatt av historiefortelling i utviklingen av virksomheters markedsstrategi. Hun mener at storytelling skal være grunnlaget i all kommunikasjon bedriften har med kunder og markedet. Utvikling av storyline for bedrift og nye produkter er en viktig del av hennes kjernekompetanse. 

Hun er en generalist, med lang erfaring med ulikt markedsarbeid. Med erfaring fra internasjonale markedsanalyser, produktutvikling og introduksjoner av nye produkter, kan hun bidra fra oppstart av nye forretningsområder  Hun har erfaring fra internasjonal merkevarebygging og tilbyr lang erfaring med utvikling av eksportmarkeder og søk etter nye kunder i flere land.

"Det er spesielt gøy å utvikle ny kundekontakter, og skape forretningsvirksomhet basert på utvidelse av satsningsområdene til eksportmarkeder."

Tjenester som design thinking, design- og merkevarebeskyttelse, innhenting av finansiering i form av tilskudd, lån og økt egenkapital, samarbeidsløsninger og bidrag til cluster-utvikling, tilbys i tilknytning til pågående prosjekter hvor det skapes nye forretningsområder.  

Siri har bred styreerfaring fra børsnotering av et selskap, offentlig eide investeringsselskaper og forskningsinstitusjoner, i tillegg til styrearbeid i mellomstore produksjonsselskap, reiseliv, uteliv og filmproduksjon. Hun har vært aktiv som styremedlem i flere gründerselskaper, ofte i kombinasjon med egne investeringer.  Hun har erfaring som mentor og foreleser. Som pedagog ser hun det enkelte mennesket og jobber ut fra den enkeltes ståsted.

  • Spisskompetanse innen utvikling av internasjonale markedsstrategier, helhetlige konsepter og strategisk kommunikasjon.
  • Key account management - operativt salg og internasjonal eksport.
  • Ledelse av internasjonale analyseprosjekter i flere land
  • Produktutvikling og  lanseringer i flere markeder
  • Internasjonal merkevareutvikling og merkevarebygging.
  • Salg av virksomheter. Forhandling på vegne av eiere i exit-prosesser. Håndtering av verdivurdering, forhandlinger, due diligence og overføring ved salg av virksomheter.
  • Ledelse av markedsavdeling, inkludert ansvar for innovasjon.
  • Mentor for unge ledere, gründere, eiere i små virksomheter & økonomistudenter
  • Pedagog - undervisningskompetanse fra næringslivsfag: markedsføring, ledelse, økonomi og entreprenørskap. Kompetanse som sensor.

Mathias Hamnvik

Mathias er vår webdesigner, og gjør det tekniske rundt utvikling og redesign av nettsider. Mathias har 10 års erfaring som no-code webdesigner. Han har gjort webdesign på flere prosjekter.